Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε
Ξεκίνησε πριν από 19 έτη περίπου σαν ατομική εταιρία με τον Δημήτρη Δερουκάκη και αντικείμενο το γενικό εμπόριο αντιπροσωπείες διανομές . Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες της  Κρήτης που   ειδικεύεται στις εισαγωγές ειδών οικιακής χρήσης .

Η εταιρία εξυπηρετεί όλη την Κρήτη ,Πελοπόννησο ,Αθήνα και τα νησιά με συνεχές προσπάθειες για την οργάνωση και επέκταση του δικτύου πωλήσεων της σε όλη την Ελλάδα.
Διαθέτει νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 μ2 στην περιοχή Μαρμαρά Βαρυπέτρου Χανίων μόλις 6 χιλ.απο την πόλη των Χανίων. Οι χώροι αποθήκευσης σχεδιάστηκαν έτσι ώστε η πρόσβαση στα προιόντα που διανέμει να είναι εύκολη και οι φύλαξή τους να έχει όλες τις απαραίτητες διατάξεις υγιεινής και ασφάλειας , σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιβάλλει η Ευρωπαική Ενωση .

Συνεργάζεται με  πάνω από 2000 πελάτες που αντιπροσωπεύουν διάφορους κλάδους επαγγελμάτων, όπως Σούπερ μάρκετ, Μίνι μάρκετ, καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης, ξενοδοχεία, χονδρέμπορους.
 Η διανομή γίνεται από ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρίας όπου καλύπτουν ολόκληρη την Κρήτη και με συνεργασίες μεταφορικών εταιριών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η εταιρία αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη στο χώρο των πωλήσεων με εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο ,με διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση για τα νέα προιόντα της εταιρίας και τις ανάγκες της αγοράς. Διαθέτει ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση και λογιστήριο με εκπαιδευμένο προσωπικό .απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης.

 Η εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στην εισαγωγή του μεγαλυτέρου όγκου των προιόντων που διαθέτει ,από εργοστάσια της Ευρώπης, Ασίας , Κίνας,Τουρκίας.
Έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας, με εταιρίες από τις χώρες αυτές ,σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας ,ανταποκρινόμενη με συνέπεια στην  αυστηρή οικονομική πολιτική τους.
 Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας καθώς και η αναζήτηση προιόντων καλής ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές είναι ένας από τους βασικότερους στόχους της εταιρίας μας.
Για το λόγο αυτό διαθέτουμε ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται αποκλειστικά με την αναζήτηση προιόντων  πραγματοποιώντας  ταξίδια στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Η εταιρία Δερουκάκης Ε.Π.Ε για την καλύτερη προώθηση των προιόντων της δημιουργεί σε καταστήματα που το επιθυμούν χώρους προβολής και για όποια προιόντα συμφωνηθούν παρέχεται από την εταιρία μας υλικό για τη δημιουργία φυλλαδίων ή προσφορών για κάθε πελάτη χωριστά.

Κάθε μήνα η εταιρία μας τυπώνει μηνιαίο τεύχος προσφορών που σας παρουσιάζεται με την παρουσία των πωλητών που σας εξυπηρετούν στην προγραμματισμένη συνήθως εβδομαδιαία ή 15μερη συνάντηση  σας.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι λειτουργεί νέο website της εταιρίας μας www.deroukakis.gr (αυτή τη στιγμή μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες που διαθέτει η εταιρία μας και σύντομα θα μπορείτε να δείτε όλα τα προιόντα μας με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και όλα τα στοιχεία για κάθε προιόν). Επίσης σύντομα θα μπορείτε να έχετε ηλεκτρονικά τιμοκαταλόγους των προιόντων μας για όλες τις κατηγορίες με πλήρη ανάλυση στοιχείων  και φωτογραφίες τους.

Τα ο πελατολόγιο μας συνεχώς διευρύνεται και νέες συνεργασίες με μεγάλους ομίλους στο χώρο των  Σούπερ μάρκετ που μας εμπιστεύονται ξεκινούν.
Αυτός  είναι για μας  λόγος σημαντικός να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και τον πολύτιμο χρόνο γνωρίζοντας μας.

Δ. ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ
 

Κατασκευή Ιστοσελίδας και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας από την
G-Squared (GxG) Recommended by the Chania Business and Tourist Guide